У Польщі спростовують заяви про підкуп чиновників УЄФА для отримання Євро-2012

Поділитися
Колишній керівник Федерації футболу Польщі (PZPN) Міхал Лісткевич спростував заяву представника Кіпру про підкуп Польщею та Україною чиновників УЄФА для отримання права на проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Колишній керівник Федерації футболу Польщі (PZPN) Міхал Лісткевич спростував заяву представника Кіпру про підкуп Польщею та Україною чиновників УЄФА для отримання права на проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.Про це Лісткевич, який займався підготовкою заявки в УЄФА на проведення фіналу Євро-2012, заявив телеканалу TVN24. «Це якась дурість. Акт відчаю і фрустрації цієї людини», - сказав він. Лісткевич не виключив, що член правління футбольної асоціації Кіпру Спірос Марангос, який заявив про корупційний скандал, зводить особисті рахунки з чиновниками УЄФА. Лісткевич вважає, що члени правління Союзу європейських футбольних асоціацій можуть пред'явити позов до Марангоса через таке обвинувачення. Нагадаємо, що Süddeutsche Zeitung повідомила про те, що член ради директорів Футбольної асоціації Кіпру Спірос Марангос заявляє про підкуп п'ятьох членів виконкому УЄФА за 11 млн євро для отримання права на проведення Євро-2012 в України та Польщі.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі