У Кабмsys пояснили, чому італійське посольство не дало візи каратистам

Поділитися
© novosti-turbiznesa.info
Збірна України з карате, яка мала брати участь у Чемпіонаті світу в Італії, було відмовлено у видачі віз у зв'язку з відсутністю підтвердження Олімпійського комітету Італії.

Про це повідомили у прес-службі міністерства молоді та спорту.

Під час зустрічі з членами команди, які подали до візового центру документи на отримання віз на поїздку, представники посольства зазначили, що згідно порядку оформлення віз на такі заходи необхідно надходження до Посольства підтвердження їх участі від Національного олімпійського комітету Італії (С.O.N.I.).

Такого підтвердження в Посольстві не отримали.

19 жовтня керівники Федерації Фунакоші шотокан карате FSKA та збірної звернулися за допомогою до Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту. Міністерство надіслало листа до Національного олімпійського комітету Італії, однак українська збірна вже не встигає отримати візи на турнір – 21 жовтня там розпочинається жеребкування.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі