У матчі з «БАТЕ» не зможуть зіграти відразу сім гравців «Динамо»

Поділитися
У стартовому поєдинку Ліги Європи з «БАТЕ», який пройде у четвер, 16 вересня, у Києві, не зможуть зіграти відразу сім гравців «Динамо». Про це на передматчевій прес-конференції наставник українського клубу Валерій Газзаєв.
У стартовому поєдинку Ліги Європи з «БАТЕ», який пройде у четвер, 16 вересня, у Києві, не зможуть зіграти відразу сім гравців «Динамо». Про це на передматчевій прес-конференції наставник українського клубу Валерій Газзаєв.За його словами, через травми точно не зіграють шість гравців - українці Андрій Шевченко та Роман Зозуля, аргентинець Факундо Бертола, бразилець Данило Сілва, македонець Горан Попов, нігерієць Айіла Юссуф. Окрім того, через дискваліфікацію пропустить поєдинок хорват Огнен Вукоєвич. Газзаєв відзначив, що інші гравці готуються і готові зіграти у матчі з «БАТЕ». «Річ у тому, що Кубок УЄФА і Ліга Європи майже одне й те саме. Просто формат трохи змінився. І інтерес інший, тому що досить сильні клуби беруть участь. У цілому, дуже цікавий турнір, власне, в Європі залишилося тільки два престижних турніри - Ліга чемпіонів та Ліга Європи. Тому ми серйозно готуємося. Спеціальної підготовки немає, готуємося так само, як готувалися і до Ліги чемпіонів та Кубку УЄФА», - сказав він. При цьому Газзаєв відзначив, що «БАТЕ» зараз - лідер білоруського футболу. «Ми не повинні помилятися. До будь-якого суперника треба ставитися з повагою. У нас одне завдання - вийти з групи і бажано з першого місця. "БАТЕ" за останні роки став лідером білоруського футболу, він постійно бере участь в єврокубках - у кваліфікаційних раундах Ліги чемпіонів, в групових турнірах Ліги Європи та Кубку УЄФА. Грало у ЛЧ з "Ювентусом", "Реалом" і "Зенітом" у 2008 році і непогано себе проявило. Тоді ця команда була зовсім молода, сьогодні вона більш досвідчена. Тому ми із значною відповідальністю ставимося до цього матчу. Ніяких шапкозакидальних настроїв у нас немає», - сказав він. Нагадаємо, кияни потрапили до групи Е, за вихід з якої до наступного раунду Ліги Європи будуть замгатися із голландським «АЗ», а також із двома клубами з пострадянського простору - білоруським «БАТЕ» і молдавським «Шерифом».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі