У Львові страйкують будівельники стадіону до Євро-2012

Поділитися
© hcdonbass.com
У Львові страйкують близько 100 будівельників стадіону до Євро-2012. За інформацією заступника голови Львівської облдержадміністрації з питань Євро-2012 Володимира Губицького, будівельникам стадіону від фірми «Комфортбуд» заборгували зарплату за два місяці: вересень та жовтень.
У Львові страйкують близько 100 будівельників стадіону до Євро-2012. За інформацією заступника голови Львівської облдержадміністрації з питань Євро-2012 Володимира Губицького, будівельникам стадіону від фірми «Комфортбуд» заборгували зарплату за два місяці: вересень та жовтень.«Є генеральний підрядник – компанія «Альтком», яка будує стадіон. На субпідряді ряд робіт виконують інші організації, в тому числі «Комфортбуд». За тою інформацією, яку ми маємо, за вересень-жовтень працівникам «Комфортбуду» не заплачено кошти. Сьогодні о 10:00, за інформацією директора фірми «Альтком» Василя Огородника, кошти в сумі 4,48 мільйона гривень пішли на адресу «Комфортбуду». Враховуючи те, що сьогодні п’ятниця, реально в понеділок-вівторок ці гроші мають бути, вони повинні виплатити заробітну плату», – сказав чиновник. Губицький також зазначив, що затримка у два місяці «є суб’єктивною». «Адже з одного боку дійсно була затримка, та з іншого – кошти виплачуються за актами виконаних робіт», - додав він. Губицький не виключає, що могла бути затримка і з оформленням цих актів. Він уточнив, що вказана сума – це кошти, які буде сплачено саме за актами виконаних робіт. На запитання, чи не спричинить страйк відставання від графіку будівельних робіт, він сказав: «Я цього не передбачаю».

За матеріалами: zaxid.net

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі