У Києві туристична галузь до Євро-2012 готова лише на 15%

Поділитися
Туристична галузь Києва тільки на 15% готова до проведення фіналу чемпіонату Європи з футболу у 2012 році. Про це заявив член президії асоціації лідерів туризму України Андрій Луканев.

«У нас немає ані інформаційного забезпечення, ані сертифікації (туристичного - ред.) маршруту, немає сертифікації туристичних об'єктів», - підкреслив Луканов.

За його словами, на сьогодні у Києві частково вирішеним можна назвати питання розселення приїжджих у готелі, і закритим - питання забезпечення продуктами.

У той же час, готелі у Києві готові лише до розміщення представників УЄФА, а «туристів пропонується розміщувати у приватному секторі, у квартирах».

За словами Луканева, весь інший туристичний напрямок щодо забезпечення проведення Євро-2012 в Україні, «абсолютно не розвинено і не сформовано», польські колеги з проведення Євро-2012 всі проблемні питання вирішують набагато більш методично, «а у нас тільки зараз зібрали нараду».

Нагадаємо, раніше заступник начальника Головного управління - начальник управління туризму, готельного господарства і курортів у місті Київ Микола Грицик заявив, що Київ до Євро-2012 зможе розмістити 84 тисячі уболівальників.

Раніше повідомлялося, що Україна виконала умови з розміщення цільових груп УЄФА на 81%. На сьогодні офіційним туроператором турніру укладені відповідні угоди на 14 тис. 737 номерів, з 18 тис. 185 необхідні у готелях категорії 5/4/3 зірки.

За матеріалами РБК-Украина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі