У Києві на Євро-2012 вже витратили 5 млрд грн

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
В цілому за чотири роки на підготовку Києва до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року витрачено понад 5 млрд грн.

Про це повідомив заступник голови Київської міської держадміністрації Анатолій Голубченко на прес-конференції у середу, 23 листопада.

«За 2008-2011 роки фактично профінансовано на програму підготовки до Євро-2012 5 млрд 3 млн 320 тис. грн. із запланованих 8 млрд 246 млн 280 тис. грн, що становить 60,7%. У тому числі з державного бюджету на Євро-2012 - 723,93 млн грн, з державного бюджету на функції столиці - 2 млрд 416 млн 170 тис. грн. Таким чином, 3 млрд 140 млн грн у нас витрачено з державного бюджету. З міського бюджету у нас витрачено 1 млрд 863 млн 220 тис. грн», - повідомив А.Голубченко.

Він також зазначив, що на даний момент основні роботи з підготовки столиці до проведення чемпіонату завершено, у той же час будівництво ще низки об'єктів триває. Це зокрема, транспортні рішення: на Дніпровській набережній з виїздом на Паркову дорогу, біля Залізничного мосту з виїздом на проспект Дружби народів і вулицю Грінченка; будується одна станція метрополітену - «Виставковий центр», яку планують здати до кінця поточного року; також будується дорога від Дружби народів до аеропорту «Жуляни» до нового терміналу; триває реконструкція проспекту Бажана, мосту Патона.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі