У Києві до Євро-2012 з'являться проїзні для маршруток

Поділитися
На період проведення футбольного свята у Києві хочуть ввести в обіг єдині проїзні квитки, скориставшись якими, можна буде проїхатися навіть у маршрутках.

«Найближчим часом ми плануємо розробити зразок проїзного квитка, який буде мати єдину ціну і буде в будь-якому виді громадського транспорту, - повідомив заступник голови столичної міськадміністрації Анатолій Голубченко.

«Окрім того, в центрі міста, на вокзалах і в місцях скупчення людей будуть створені туристичні центри. Гості зможуть отримати всю необхідну для себе інформацію і, відповідно, придбати ці квитки»,- зазначив він.

Остаточна вартість такого проїзного ще не визначена, чиновники називають лише попередні суми. На сьогоднішній день єдиний квиток планується продавати по 208 грн. Він буде мати вигляд пластикової картки і діяти не тільки в столиці, а й у Львові, Харкові та Донецьку.

Для зручності туристів, які з'їдуться через півтора року до Києва на матчі Євро-2012, столична влада хоче розробити єдині квитки, у вартість яких, окрім відвідування стадіону, будуть входити проживання в обраному готелі і прогулянки по туристичних маршрутах.

Втім, як кажуть у мерії, універсальні квитки можна буде придбати за бажанням. Адже деякі з туристів зупиняться у знайомих, друзів або зовсім знімуть приватне житло. У такому випадку необхідність в оплаті номера в готелі, звичайно, відпаде.
Скільки буде коштувати такий квиток, поки не відомо. Все залежить від цін на футбольні матчі і від рівня готелю. Нагадаємо, квитки почнуть продавати у березні цього року, саме тоді УЄФА і озвучить їхню вартість. Проте вже зараз відомо, що ціна буде нижчою, ніж на матчі Євро-2008, які проходили в Австрії, - тоді найдешевший квиток можна було купити за 50 євро.

За матеріалами «Комсомольска правда»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі