У ДТП розбився воротар ЦСКА

Поділитися
Воротар московського футбольного клубу ЦСКА Веніамін Мандрикін, який виступає на правах оренди за брянське «Динамо», у ніч з 9 на 10 листопада 2010 потрапив у ДТП і був «в дуже тяжкому стані» доставлений до однієї з брянських лікарень. Про це повідомляє офіційний сайт «Динамо». Мандрикін був за кермом і не впорався з керуванням автомобіля на мокрій дорозі.
Воротар московського футбольного клубу ЦСКА Веніамін Мандрикін, який виступає на правах оренди за брянське «Динамо», у ніч з 9 на 10 листопада 2010 потрапив у ДТП і був «в дуже тяжкому стані» доставлений до однієї з брянських лікарень. Про це повідомляє офіційний сайт «Динамо». Мандрикін був за кермом і не впорався з керуванням автомобіля на мокрій дорозі.29-річний Мандрикін на своєму автомобілі Porsche Cayenne рухався на дуже високій швидкості. Співробітники міліції подали воротареві сигнал про зупинку, який Мандрикін проігнорував. Автомобіль гравця, який переслідували інспектори ДІБДР, врізався у дерево, після чого машина перекинулася. Футболіст отримав перелом хребта з пошкодженням спинного мозку і потрапив до реанімації. Дві його пасажирки (дві дівчини, 19-річна та 20-річна) також постраждали у ДТП. Одна з супутниць Мандрикіна отримала перелом грудного відділу хребта, інша - удари і перелом ключиці. За словами представника ДІБДР, Мандрикін кілька разів виїжджав на зустрічну смугу. Чи перебував воротар у стані сп'яніння, поки невідомо. Мандрикін почав свою кар'єру у владикавказькій "Аланії", а у 2001 році перейшов до ЦСКА. У 2003 році воротар провів два матчі за збірну Росії. У 2008 році Мандрикін, який перестав потрапляти до основного складу ЦСКА, на правах оренди перейшов у Томську «Томь». У 2009 році Мандрикіна орендував «Ростов», а першу половину 2010 року воротар значився в складі «Спартака» з Нальчика. У липні 2010 року Мандрикін на правах оренди перейшов до «Динамо», що виступаєу першому дивізіоні. За брянський клуб воротар провів 12 матчів у чемпіонаті Росії і пропустив 15 м'ячів.

За матеріалами Lenta.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі