У Чемпіонаті України відбулася перша тренерська відставка

Поділитися
© multimedia.pol.dk
Головний тренер ПФК «Севастополь» Сергій Шевченко звільнений після поразки від луцької «Волині» у дев'ятому турі Чемпіонату України. Це перша відставка у поточному сезоні.
Головний тренер ПФК «Севастополь» Сергій Шевченко звільнений після поразки від луцької «Волині» у дев'ятому турі Чемпіонату України. Це перша відставка у поточному сезоні.Шевченка на посаді тренера «Севастополя» поки змінить Олег Лещинський. «Нами прийнято рішення про те, що до матчу 10-го туру із дніпропетровським "Дніпром" команду готуватиме Олег Лещинський. Сьогодні я призначив його виконуючим обов'язки головного тренера. Допомагати йому буде Валерій Чалий. Подальше формування тренерського штабу - вже турбота головного тренера» - вказується в заяві президента клубу Олександра Красильникова, яку у неділю, 12 вересня, було розміщено на офіційному сайті команди. Нагадаємо, ПФК «Севастополь» в останньому турі мінімально програв луцькій «Волині». Загалом в останніх шести матчах кримська команда виступила вкрай невдало, набравши всього одне очко. Зараз «Севастополь» знаходиться на передостанньому, 15-му місці у турнірній таблиці Чемпіонату України. Олег Лещинський у різний час вже двічі був в.о. головного тренера кримського клубу. І саме завдяки його зусиллям «Севастополь» вперше у своїй історії пробився до вищої ліги.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі