У Білорусі запровадять безвізовий режим для гостей Чемпіонату світу з хокею

Поділитися
© antitotal.org.ua
У Білорусі для учасників та гостей Чемпіонату світу з хокею в 2014 році буде запроваджено безвізовий режим.

Відповідний указ підписав президент країни Олександр Лукашенко.

Підставою для безвізового в'їзду до Білорусі для офіційних учасників чемпіонату стане їх включення до списків офіційної акредитаційної системи чемпіонату Міжнародної федерації хокею.

Водночас туристи повинні будуть пред'явити оригінальний або електронний квиток на матчі чемпіонату. При цьому учасникам чемпіонату та іноземним туристам не потрібно буде пред'являти договір медичного страхування.

О.Лукашенко також звільнив від ввізних митних зборів і податку на додану вартість товари (крім підакцизних), що ввозяться на територію країни для проведення Чемпіонату світу з хокею в 2014 році.

Для цього потрібно підтвердження цільового призначення товарів, видане Мінським міськвиконкомом для будівництва, реконструкції та оснащення спортивних споруд, готелів та інших об'єктів інфраструктури. Підтвердження щодо інших товарів дасть Міністерство спорту і туризму країни.

Нагадаємо, 78-й Чемпіонат світу з хокею з шайбою пройде в столиці Білорусі Мінську з 9 по 25 травня 2014 року. Таке рішення було прийнято на конгресі Міжнародної федерації хокею в травні 2009 року в Берні. Матчі турніру пройдуть на льодових стадіонах «Мінськ-Арена» і «Чижівка-Арена».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі