У запорізькому "Металурзі" оголосили про припинення фінансування клубу з 1 жовтня

Поділитися
У запорізькому "Металурзі" оголосили про припинення фінансування клубу з 1 жовтня У "Металурга" може з'явитися новий власник © ФК Металург Запоріжжя
У Запоріжжі не бачать економічної доцільності розвивати клуб.

Керівництво запорізького "Металурга" виступило з офіційною заявою, в якій повідомляється, що з 1 жовтня буде припинено фінансування клубу.

"Футбольний сезон 2014-2015 років характеризувався стрімко мінливою соціально-політичною ситуацією в країні, що не могло не позначитися на стані справ у клубі, - йдеться в заяві на офіційному сайті клубу, - З одного боку, з моменту придбання футбольного клубу новими власниками, була проведена велика робота з його розвитку. Проведена реорганізація та кадрові підсилення серед тренерського складу, а також серед адміністративно-управлінського персоналу. Була поліпшена матеріально-технічна база для проведення навчально-тренувального процесу команди.

В результаті спільних зусиль всіх підрозділів ПФК "Металург" Запоріжжя за підсумками минулого сезону команда зайняла сьоме місце в чемпіонаті України, що є успішним результатом системної і скоординованої роботи всього колективу клубу. При цьому весь цей час фінансова діяльність клубу носила дотаційний характер.

Ситуація багаторазово ускладнилася в умовах загострення економічної і політичної криз в Україні, що створило додаткові проблеми у фінансуванні, утримуванні і подальшому розвитку клубу, аж до загрози його існуванню. У зв'язку з вищевикладеним, вважаємо за необхідне повідомити про відсутність економічної доцільності подальшого розвитку клубу в ситуації, що склалася, а також про зупинення його фінансування з 1 жовтня 2015 року".

Звертаємося до всіх, кому не байдужа доля футбольного клубу, взяти під своє шефство ПФК "Металург" Запоріжжя на будь-яких умовах".

Зазначимо, що власникамизапорізького "Металурга" є В'ячеслав та Олександр Богуслаеви. У поточному сезоні "Металург" займає останнє місце в Прем'єр-лізі. Команда набрала лише 2 очки в шести матчах, забила 2 голи, а пропустила 13.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі