У юнацькій Лізі УЄФА зіграють два українських клуби

Поділитися
У юнацькій Лізі УЄФА зіграють два українських клуби У минулому сезоні "Шахтар" у фіналі поступився "Челсі" © shakhtar.com
У новому сезоні київське "Динамо" складе компанію донецькому "Шахтарю" в турнірі для 19-річних гравців.

Європейський футбольний союз прийняв рішення збільшити кількість команд, які в новому сезоні зіграють у юнацькій Лізі УЄФА, в два рази - до 64 клубів.

Разом з донецьким "Шахтарем", який виступав у турнірі минулого року, зіграє в Лізі і київське "Динамо". "Гірники" отримали перепустку в турнір як переможці чемпіонату України U-19, а "Динамо" - за квотою київського клубу, який напряму пробився в Лігу чемпіонів. Для участі в турнірі будуть допущені футболісти 1997 року народження і молодше, а також на цей раз в заявці на сезон передбачена квота в три футболіста категорії U-20.

Зазначимо, що жереб групового турніру для "Динамо" відбудеться 27 серпня, після чого шість матчів цього етапу пройдуть протягом вересня-грудня. "Шахтар" же, як чемпіон країни, отримає іншу сітку: у вересні-жовтні відбудуться матчі першого раунду, в листопаді - другого. І тільки потім, 14 грудня, буде проведено спільне для всіх учасників жеребкування плей-офф.

Нагадаємо, що в минулому сезоні "Шахтар" U-19 у юнацькій Лізі УЄФА дійшов до фіналу, де програв одноліткам з лондонського "Челсі" - 2:3.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі