У стані Міхаеля Шумахера є обнадійливі ознаки

Поділитися
У стані Міхаеля Шумахера є обнадійливі ознаки © f1news.ru
Офіційна заява представників семиразового чемпіона світу дає надію на те, що автогонщик зуміє все-таки повернутися до нормального життя після важкої травми голови.

Прес-секретар Міхаеля Шумахера Сабіна Кім поширила нову офіційну заяву про стан семиразового чемпіона світу з автоперегонів серії Формула-1, знову закликавши всіх до терпіння.

За її словами, у стані автогонщика, який перебуває в комі, є невеликі обнадійливі ознаки.

"Ми зберігаємо впевненість у тому, що Міхаель все подолає і прокинеться. Іноді помітні невеликі, обнадійливі ознаки, але ми також знаємо, що зараз необхідно проявляти терпіння", - йдеться в заяві, яку цитує F1News.Ru.

"Міхаель переніс важкі травми. Нам вкрай складно повірити у те, що він, у минулому побував у багатьох ризикованих ситуаціях, а отримав такі важкі ушкодження в ситуації абсолютно звичайній".

Нагадаємо, катаючись на лижах у французькому Мерібелі 29 грудня минулого року, Шумахер впав і вдарився головою об каміння. Відтоді гонщик перебуває в одному з госпіталів Гренобля у стані коми, в яку його ввели лікарі.

"З самого початку було зрозуміло, що у Міхаеля попереду довга і важка боротьба. Ми ведемо цю боротьбу разом з медиками і повністю їм довіряємо. Тривалість цього процесу для нас значення не має", - підкреслила Кім.

Раніше з'являлася інформація про можливе виведення німецького спортсмена зі стану штучної коми, але згодом її було спростовано.

"Ми намагаємося передати Міхаелю нашу життєву енергію і твердо віримо в те, що це йому допоможе. І ми віримо, що він вийде переможцем з цієї сутички", - резюмувала прес-секретар Шумахера.

Раніше низка фахівців зазначала, що в разі виходу Шумахера з коми, він вже ніколи не зможе повернутися до колишнього життя. !zn

Читайте також:

Стан Шумахера не змінився

Лікарі клініки Гренобля спростували інформацію про смерть Міхаеля Шумахера

Експерти оцінили шанси Міхаеля Шумахера на одужання

Поліція розповіла про розслідування падіння Шумахера

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі