У США застрелили колишнього чемпіона світу з боксу

Поділитися
У США застрелили колишнього чемпіона світу з боксу Беллу було 40 років
Екс-володар трьох чемпіонських поясів О'Ніл Белл став жертвою грабіжників.

Екс-чемпіон світу з боксу О'Ніл Белл був застрелений в Атланті (США) при спробі пограбування. Особи вбивць поки не встановлені.

За повідомленнями місцевих властей, 40-річний Белл і його друг виходили з міського автобуса, коли по них відкрили вогонь два злочинця. Белл загинув на місці, інший чоловік отримав поранення і був доставлений в лікарню. За версією поліції, швидше за все, мала місце спроба пограбування.

Белл був чемпіоном світу з боксу в першій важкій вазі за версіями IBF, WBA і WBC. Свою професійну кар'єру він почав у 1998 році, а в 2005-му завоював вакантний титул чемпіона світу за версією IBF, перемігши одноголосним рішенням суддів Дейла Брауна. Після успішного захисту титулу проти Себастьяна Ротманна Белл у десятому раунді нокаутував Жана-Марка Мормека і відібрав у нього титули чемпіона світу за версіями WBC і WBA.

Читайте також: Колишній боксер "Українських отаманів" побив подружню пару

Після цього кар'єра Белла пішла на спад. Мормек зумів взяти у нього реванш, а потім Белл зазнав ще дві поразки. Востаннє на ринг представник Ямайки виходив у 2011 році.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі