У США вбили боксера, з яким повинен був битися Гвоздик

Поділитися
У США вбили боксера, з яким повинен був битися Гвоздик Генрі повинен був битися з Гвоздиком в червні © pixgargano.com
Боксер напівважкої ваги Кріс Генрі був застрелений у віці 34-х років.

У Х'юстоні був убитий боксер напівважкої ваги Кріс Генрі. Відомо, що американського спортсмена застрелили. Деталей трагедії поліція поки не повідомляє.

Кріс Генрі на професійному рингу дебютував у січні 2005 року, а в квітні 2008-го, маючи в своєму активі 21 переможний бій, боксував за титул "тимчасового" чемпіона світу за версією WBC у напівважкій вазі з румуном Адріаном Д'якону, поступившись йому одноголосним рішенням суддів у Бухаресті.

Після поразки від Д'якону Генрі провів шість поєдинків, в п'яти з яких здобув перемоги, а другу і останню поразку в своїй кар'єрі він зазнав у поєдинку з Юсафом Маком, програвши йому розділеним рішенням суддів. Всього в профі Генрі провів 28 боїв, в яких здобув 26 перемог (21 з них - нокаутом).

В останній раз Генрі виходив на ринг в квітні 2012 року, а цього літа повинен був відновити кар'єру і боксувати проти українця Олександра Гвоздика. Однак цей поєдинок зірвався незадовго до дати його проведення, а Гвоздик у підсумку перебоксував Майкла Гбенгу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі