У "Шахтарі" незадоволені рішенням ФФУ провести фінал Кубка України у Львові

Поділитися
У "Шахтарі" незадоволені рішенням ФФУ провести фінал Кубка України у Львові Палкін вважає, що ФФУ може "прославитися" © shakhtar.com
У донецькому клубі вважають, що федерація може провести "найпровальніший фінал в історії турніру".

У донецькому "Шахтарі" залишилися незадоволені рішенням Федерації футболу України віддати право проведення фінального матчу Кубка країни "Арені Львів".

"Засідання не було, голосування провели по факсу. Не було дискусії, чому вибрали Львів. Уболівальники повинні розуміти, чому приймається таке рішення. На сьогоднішній день на фінал Кубка України продано 250 квитків. Це може бути найбільш провальний фінал Кубку за всю історію українського футболу.

Спочатку ми обговорювали Харків, хоча тоді у фіналі ще могло не бути ні "Шахтаря", ні "Зорі". При цьому ми говорили, що Харків давно не бачив такого гарного футболу, такого цікавого матчу. Наша логіка зрозуміла", - сказав генеральний директор "гірників" Сергій Палкін.

"ФФУ тепер може "прославитися" за всі роки незалежності України. У мене було велике здивування, коли мені сказали, що виконком вирішив на користь Львова. На папірцях написали, факсом відправили. А хто саме сказав їм таке написати - незрозуміло", - додав Палкін.

Нагадаємо, у фіналі Кубка України, який відбудеться 21 травня, зіграють "Шахтар" і "Зоря". DT.UA проведе онлайн-трансляцію матчу "Зоря" - "Шахтар".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі