У "Севастополі" бояться, що їх не випустять зі Львова після матчу з "Карпатами"

Поділитися
У "Севастополі" бояться, що їх не випустять зі Львова після матчу з "Карпатами" У "Севастополі" бояться, що їх не випустять зі Львова після матчу з "Карпатами" © http://grim.in.ua/
Керівництво севастопольського клубу стурбоване "політичними іграми". На їхню думку, саме вони можуть перешкодити провести поєдинок чемпіонату України у Львові в нормальному руслі.

Президент "Севастополя" Олександр Красильников висловив стурбованість майбутнім виїздом до Львова на матч 23-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти місцевих "Карпат".

Керівник кримської команди заявив, що буде вимагати гарантій безпеки не тільки від представників суперників, але й українського уряду.

"Ми будемо просити гарантії, що нас не тільки випустять, буде дотримано безпеку клубу і обслуговуючого персоналу, але і що нас пустять назад", - поділився своєю позицією Красильников.

"Ви знаєте, таке питання сьогодні стоїть. Люди бояться не те, що їх у Львові хтось образить - вони розуміють, що там живуть такі самі люди, як і тут. Але ось ці політичні ігри. Випустять, але чи пустять назад? Ось чого бояться. Думаю, тут ми будемо вимагати гарантій не тільки від керівництва львівського клубу, але й від уряду України", - заявив президент "Севастополя".

Нагадаємо, в минулому турі на прохання "Металіста" виїзний матч чемпіонату в Севастополі проти місцевої команди було перенесено.

Також слід зазначити, що 28 березня у Запоріжжі відбудеться зустріч місцевого "Металурга" та сімферопольської "Таврії". Втім, сімферопольці прибули на місце подій без проблем, а напередодні молодіжні склади команд провели зустріч першості U-21 - запорожці виграли 4:0.

Матч 23-го туру "Карпати" - "Севастополь" заплановано на 29 березня і розпочнеться о 17:00. На сьогоднішній день львів'яни випереджають кримчан у турнірній таблиці за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м'ячів: обидві команди мають 19 очок. !zn

Читайте також:

Платіні розповів, коли визначиться майбутнє кримських футбольних команд

Суркіс представив позицію ФІФА щодо кримських команд: сезон вони дограють в Україні

Португальський футболіст залишить "Таврію" через перехід команди у чемпіонат Росії

Газзаєв все ще вірить в об'єднаний чемпіонат України та Росії: це не політичний проект

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі