У Росії вирішили не звільняти Капелло з посади головного тренера футбольної збірної

Поділитися
У Росії вирішили не звільняти Капелло з посади головного тренера футбольної збірної Капелло у відставку не збирається © omskinform.ru
Виконком РФС вважає, що тренер повинен продовжити роботу, незважаючи на погані результати.

Виконком Російського футбольного союзу, засідання якого проходить сьогодні, 24 червня, в Москві, виступив за те, щоб залишити Фабіо Капелло біля керма національної збірної Росії.

"Виконком не може приймати рішення, може тільки висловити свою думку. Загальна позиція така, що члени виконкому вважають, що Капелло повинен продовжити свою роботу. Яке буде рішення - це вже питання до керівництва РФС", - цитує "Р-Спорт" джерело в РФС. Відзначимо, що на даний момент президент в організації відсутній (його обов'язки виконує Микита Симонян), тому взяти на себе відповідальність, щоб заплатити величезні гроші за неустойку, нікому.

Раніше міністр спорту РФ Віталій Мутко заявляв, що тема звільнення 69-річного Капелло активно обговорюється, а почесний президент РФС В'ячеслав Колосков анонсував, що на засіданні Виконкому буде оголошено про відставку італійця.

При достроковому розірванні контракту РФС повинен буде виплатити Капелло 22 мільйони євро. Зазначимо, що у Росії є досить серйозна заборгованість по зарплаті італійця, однак днями проспонсорувати погашення боргу зголосився російський бізнесмен Алішер Усманов, який виділив 300 мільйонів рублів. Річна зарплата Капелло становить 7 мільйонів євро, контракт з італійцем розрахований до 2018 року.

Нагадаємо, 14 червня збірна Росії на своєму полі програла Австрії в матчі відбіркового циклу Євро-2016 (0:1) і займає у своїй групі лише третє місце, перебуваючи позаду Австрії та Швеції. Після шести відбіркових матчів в активі росіян 8 очок.

Капелло став головним тренером збірної Росії в 2012 році. Під керівництвом італійського фахівця росіяни вперше за 12 років пробилися на чемпіонат світу, але там не змогли вийти з однієї групи з Бельгією, Алжиром і Південною Кореєю.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі