У Реброва в "Динамо" є право на помилку

Поділитися
У Реброва в "Динамо" є право на помилку Ребров отримав кредит довіри © ФК Динамо
Президент київського клубу Ігор Суркіс задоволений головним тренером і готовий закрити очі на невдачі, якщо вони стануться в майбутньому.

Президент чемпіонів України Ігор Суркіс розповів про своє ставлення до Реброва, який вперше за 16 років вивів команду в плей-офф Ліги чемпіонів.

"Після цього (матчу проти "Шахтаря" в кінці позаминулого сезону - прим. ZN.UA) ми з Ребровим зустрілися і спокійно поговорили. Я запитав: "Готовий?" Повірте, Сергій Станіславович не відповів, що так, завтра будуть золоті медалі. Сказав, що буде працювати чесно, що любить цю команду і спробує сам прогресувати з цією командою, теж учитися. Я сказав, що такий тренер мене влаштовує. Ми потиснули один одному руки і уклали контракт. Найголовніші умови, записані в контракті, були: перемога в чемпіонаті, Кубку і вихід в Лігу чемпіонів. Я, як президент такого клубу, не маю права експериментувати. У нього вийшло. Поки вийшло. Але тепер у Реброва є право на помилку, він його заслужив своїм ставленням і працею. Сподіваюся, таких помилок у нього буде якомога менше. Але вони обов'язково будуть. Назвіть мені тренера без помилок", - сказав Суркіс.

"Дуже важливо, коли є філософія, коли тренер керує по-сучасному і знає, чого він хоче. Я бачу приголомшливий мікроклімат в команді. Іноді навіть хлопці погоджуються відсвяткувати якісь події в кінці сезону, а не по його ходу. Раніше після якоїсь події їх можна було побачити в барах або на дискотеках. Зараз вони розуміють, що залишаються дуже важливі ігри, тому все зайве потрібно відкласти і викинути з голови. Загалом, вважаю, Ребров – той тренер, який потрібен київському "Динамо", і якого давно у нас не було. Бажаю йому не зупинятися на місці, рухатися вперед, прогресувати. Ми старіємо, а футбол розвивається і стає все більш динамічним і рухається вперед семимильними кроками. І я вам скажу так – слава Богу, що на даний момент у команди "Динамо" є такий тренер, як Сергій Ребров".

Нагадаємо, що кияни в плей-офф Ліги чемпіонів зіграють два матчі з англійським "Манчестер Сіті" в рамках 1/8 фіналу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі