У разі перемоги над Кличком-молодшим, Пулєв отримає лише пояс IBF - ЗМІ

Поділитися
У разі перемоги над Кличком-молодшим, Пулєв отримає лише пояс IBF - ЗМІ На кону зустрічі Володимира Кличка і Кубрата Пулєва буде стояти лише один пояс
15 листопада в Гамбурзі відбудеться поєдинок, в якому українець Володимир Кличко відстоюватиме пояс чемпіона в суперважкій вазі за версією IBF.

У поєдинку між українцем Володимиром Кличком та болгарином Кубратом Пулєвим, який відбудеться 15 листопада в Гамбурзі, на кону стоятиме лише пояс чемпіона за версією IBF.

За даними авторитетного сайту boxingscene.com, команда Пулєва не спромоглась внести плату за санкціонування поєдинку за всіма версіями, у яких чемпіоном є Кличко. Таким чином, якщо українець програє, то залишиться чемпіоном WBA, WBО і IBO, позаяк Пулєв вважається претендентом на пояс від IBF.

Втім, поки що офіційної інформації щодо цього рішення команду Пулєва немає. Нагадаємо, що Кличко завоював пояс IBF 22 квітня 2006 року в двобої проти американця Кріса Берда. Тоді українець переміг нокаутом в 7 раунді. З тих пір Кличко здобув 16 перемог у 16 поєдинках, на кону кожного з яких стояв у тому числі і завойований у 6-му році титул.

Всього в своїй кар'єрі на профі-рингу Кличко здобув 62 перемоги і зазнав три поразки. На рахунку Пулєва 20 перемог і жодної поразки.

Напередодні поєдинку Кличко - Пулєв букмекери стримано прогнозують дострокову перемогу українського боксера, але впевнені в тому, що йому у результаті вдасться захистити пояс IBF.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі