У міжсезоння аутсайдер Прем'єр-ліги "Іллічівець" підсилиться кількома футболістами

Поділитися
У міжсезоння аутсайдер Прем'єр-ліги "Іллічівець" підсилиться кількома футболістами Футболісти "Іллічівця" (у червоній формі) отримали план роботи в міжсезоння © kp.by
Микола Павлов з оптимізмом дивиться у майбутнє: його команді належить провести два збори в Туреччині, на якому тренерський штаб прогляне потенційних новачків.

Зі стану маріупольського "Іллічівця", який за різною інформацією взимку залишить декілька провідних футболістів, прийшли і хороші новини. Так, стало відомо, що команда проведе два підготовчих збору в Туреччині.

Також повідомляється, що команда отримає підживлення з інших команд, що є хорошим варіантом у тій ситуації, коли маріупольців покинули лідери - Владислав Кулач, Андрій Тотовицький і Богдан Бутко.

"Ми збираємося після відпустки 12 січня в Маріуполі. Потім нас чекають два збори в Туреччині за 13 днів, між якими у команди буде три дні вихідних. В цілому, можна сказати, що з урахуванням нинішніх реалій підготовка до другої частини чемпіонату буде фактично традиційної", - цитує головного тренера "Іллічівця" Миколу Павлова видання Footboom.com.

Павлов розповів, що мова йде не про покупку новачків, а про оренду або опції з вільними агентами.

"Очікуємо в Маріуполі близько дев'яти нових футболістів. Але скільки їх приїде в підсумку, дізнаємося у перший день збору. Особливо вибирати нам не доводиться, тому розраховуємо на всіх. Звичайно, всі вони - українці. Легіонерів в "Іллічівці" не було останнім часом не буде", - резюмував наставник.

Нагадаємо, що після 14 матчів у чемпіонаті Прем'єр-ліги "Іллічівець" йде на останньому місці з 3 очками в активі.

Читайте також: Тренер "Іллічівця" назвав переваги своєї команди на трансферному ринку

наприкінці грудня стало відомо, що інформації про перехід кількох гравців "Іллічівця" в донецький "Олімпік" - передчасна. Головний тренер команди Роман Санжар підкреслив, що в його команді планують посилюватися лише перевіреними футболістами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі