У міліції повідомили про можливі бійки між фанатами і заборонили матч в Одесі

Поділитися
У міліції повідомили про можливі бійки між фанатами і заборонили матч в Одесі Стадіон "Чорноморець" був готовий прийняти поєдинок з "Металістом" © http://photo-odessa.com/
В УВС Одеської області знайшли оригінальну причину не дозволити проведення поєдинку 13-го туру між "Чорноморцем" та "Металістом": на погляд силовиків, фанати можуть побитися між собою, що несе загрозу громадському порядку.

Матч 13-го туру між харківським "Металістом" і одеським "Чорноморцем", який був запланований 22 листопада, перенесено на невизначений термін.

Таке рішення Прем'єр-ліги пов'язане з тим, що в УВС Одеської області заборонили проводити матч на стадіоні "Чорноморця" після того, як гра була перенесена туди з Харкова - харківські міліціонери володіли інформацією про готується теракт на стадіоні "Металіст".

Керівництво клубів було в прямому сенсі шокована заявою одеських силовиків, однак прийняло його.

"Мабуть, пішло по шляху харківського УВС. У Харкові, наскільки я знаю, була серйозна інформація, але тут все висмоктано з пальця. У мене немає таких повноважень, щоб хтось провів перевірку цього листа і тих повідомлень, які нібито міліція отримує про можливих масових погромах між ультрас. Хоча всі прекрасно знають, що між харківськими ультрас і одеськими велика дружба, розуміння і взаємна підтримка", - сказав генеральний директор Чорноморця Керницький в ефірі програми Футбол News.

Примітно, що ще в лютому ультрас всіх футбольних клубів України оголосили перемир'я, яке дійсно дотримувалося - не тільки на трибунах, але і поза стадіонами. Більше того, фанати об'єдналися навколо державних проблем, не тільки беручи участь в акціях за єдність України, але і вступивши в ряди добровольчих батальйонів.

Як би там не було, але 13-й тур чемпіонату Прем'єр-ліги чи не вперше в сезоні пройде в неповному форматі.

Читайте також: Ультрас у Львові покартали УЄФА за бездіяльність у російському питанні

18 листопада стало відомо, що УЄФА винесла покарання львівському стадіону "Львів-Арена" за низку порушень, у тому числі і поведінка ультрас, на матчі кваліфікації Євро-2016 Україна - Македонія. Вердикт був досить м'яким - грошовий штраф і дискваліфікація одного з секторів стадіону на наступний поєдинок збірних.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі