У Мілевського є мета повернутися в "Динамо"

Поділитися
У Мілевського є мета повернутися в "Динамо" Панков хоче, щоб Мілевський повернувся в "Динамо" © twitter.com
Найближчим літом український нападник, швидше за все, покине "Конкордію".

Агент Артема Мілевського Олександр Панков анонсував відхід нападника з "Конкордії" найближчим літом.

"На сьогоднішній день в послугах Мілевського є зацікавленість з боку кількох футбольних клубів. Спочатку ми розглядаємо тільки європейський напрямок, тому що Мілевський не готовий їхати в якісь екзотичні за футбольними мірками країни. Все може змінюватися в залежності від пропозиції. Ми чекаємо також на пропозиції з боку румунських топ-клубів, є пропозиція з Греції. Я як раз там був нещодавно на переговорах щодо майбутнього Артема.

До 29 травня ще будуть ігри чемпіонату Румунії, і вже після закінчення першості ми будемо визначатися з новою командою для Мілевського. Хочемо якомога швидше все оформити і рухатися далі. "Конкордія" хороший клуб, але Артем прагне грати в команді, яка ставить завдання перемагати в чемпіонаті і брати участь в єврокубках", - сказав Панков.

Також агент заявив, що мета Мілевського - повернутися в "Динамо": "Повернення в "Динамо" - це його мета. У нього така життєва позиція, що він переживає тільки за "Динамо". І в Україні Артем не буде думати про якийсь інший клуб. Він переживає за киян і дивиться їх кожну гру. Дуже сильно переживав за "Динамо" в Лізі чемпіонів. Чесно кажучи, я більше не зустрічав такої людини, яка так любить київське "Динамо". У будь-перепалках він завжди за "Динамо". У нього щире "динамівське" серце.

У Артема є хороші ігрові якості. Він поміняв концепцію свого життя, зараз дивиться по-іншому на багато речей. Я був би дуже щасливий, якби Артем повернувся в "Динамо" через деякий час. Так як Мілевський - досвідчений футболіст, він може навчити молодь багатьом футбольним речам. Головне, щоб клуб цього хотів".

Відзначимо, що раніше Мілевський говорив про те, що в Україні буде розглядати пропозиції лише від "Динамо".

Читайте також: Мілевський заробив червону картку за три хвилини

У складі "Конкордії" Мілевський забив 5 голів в 11 матчах чемпіонату Румунії. Також на його рахунку 1 м'яч в Кубку Румунії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі