У "Металісті" знову обіцяють порадувати вболівальників у Лізі Європи

Поділитися
У "Металісті" знову обіцяють порадувати вболівальників у Лізі Європи У п'ятому турі Ліги Європи "Металіст" зіграє з "Трабзонспором" © rush.org.ua
"Металіст", який кілька сезонів поспіль у плей-офф єврокубків, зараз є однією з найгірших команд Ліги Європи.

Напередодні п'ятого туру групового турніру Ліги Європи, в якому харківська команда 27 листопада о 20:00 зіграє проти турецького "Трабзонспора" на виїзді підопічні Ігоря Рахаева сповнені бажання реабілітуватися за невдачі на європейській арені.

Після п'яти турів в активі "Металіста" - жодної перемоги і жодного очка. Однак футболісти кажуть, що будуть боротися за престиж клубу.

"В команді відбулося багато змін, прийшли нові молоді футболісти, які вливаються в колектив. Тому в цьому році ми маємо такий результат. Але, думаю, завтра ми докладемо всі сили, щоб заробити очки для "Металіста", так і для рейтингу України в єврокубках. І ми викладемося по-максимуму, щоб взяти перші очки", - цитує захисника "Металіста" Сергія Пшеничних офіційний сайт харків'ян.

"Ми знаємо, що "Трабзонспор" зараз в хорошій формі і налаштований на гру дуже серйозно. Але ми теж приїхали сюди не відбувати номер, а викластися на 100% і показати футбол для вболівальників".

Нагадаємо, що у всіх матчах "Металіст" програвав суперникам з разницев в один м'яч, а в першій зустрічі з турецькою командою харків'яни поступились 1:2, пропустивши гол наприкінці поєдинку.

Напередодні матчу у Лізі Європи "Металіст" не грав у чемпіонаті Прем'єр-ліги - домашній матч з "Чорноморцем" був спочатку перенесено з Харкова до Одеси через загрозу теракту, а потім і зовсім скасували за вказівкою УВС в Одеській області.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі