У "Металісті" не платять зарплату чотири місяці

Поділитися
У "Металісті" не платять зарплату чотири місяці Олександр Севідов © ФК Металіст
Головний тренер харківської команди Олександр Севідов знову заявив про важкий фінансовий стан клубу.

Наставник харків'ян Олександр Севідов у коментарі програмі "Профутбол" зазначив, що ситуація в клубі не змінюється, а власники не беруть участь в його розвитку, в тому числі не платять зарплату футболістам, тренерам і персоналу.

"Мені прикро за гравців, яких я запросив у команду. Як мені дивитися їм очі, якщо вони чотири місяці не отримують зарплату? Такого не було навіть у "Говерлі". Звільняються люди, які працюють на стадіоні і базі. У футболістів і тренерів є запас міцності, а хлопці, які отримують мізерні зарплати, йдуть", - сказав наставник харків'ян.

Варто відзначити, що ще в серпні Севідов охарактеризував фінансову ситуацію в клубі "комою". Після десяти турів команда посідає дев'яте місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, маючи в активі дев'ять очок.

Читайте також: "Шахтар" розгромно обіграв "Металіст"

Нагадаємо, що Севідов був призначений на пост головного тренера в червні після звільнення Ігоря Рахаева, який зізнався, що не отримував зарплату вісім місяців. У той період і пішли останні лідери команди, яка боролася за місце у трійці кращих чемпіонату під керівництвом Мирона Маркевича.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі