У матчі з "Сент-Етьєном" допомогла гра воротаря - Шаран

Поділитися
У матчі з "Сент-Етьєном" допомогла гра воротаря - Шаран Шаран зазначив складний переліт команди © ФК Олександрія
Наставник "Олександрії" задоволений грою команди.

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран прокоментував нічию з французьким "Сент-Етьєном" (1:1) в матчі третього туру групового раунду Ліги Європи.

"Якщо говорити відверто, то перше виїзне очко в турнірному плані нічого не означає, тому що ми хотіли показати хороший футбол. Ми його показали, наскільки нам вистачило сил. І думали, звичайно, допомогти якоюсь мірою в плані коефіцієнтів для нашої країни. Найголовніше, що хлопці, дійсно, відпрацювали після важкої гри з "Динамо". Психологічно були дещо незадоволені тим результатом. Ще й важкий переліт був.

Перед грою ми готувалися до двох тактичних схем. Ми знали, що "Сент-Етьєн" може зіграти в чотири захисники, троє півзахисників і три форварди - так і сталося. Трохи не розібралися, але потім все нормально. Могли і ми забити другий м'яч, але і у "Сент-Етьєна" були дуже хороші моменти в кінці матчу. Нам допомогла гра нашого воротаря.

Гравці "Олександрії" – справжні чоловіки, тому що ви собі не уявляєте, який стан був після вчорашнього перельоту. Було дуже важко, навіть сьогодні. Але найголовніше, що витримали. Судом ні в кого не було, але було видно, що ми фізично підсіли в останні 15 хвилин", - заявив Шаран.

Наступний матч Ліги Європи підопічні Шарана проведуть 7 листопада також проти французького "Сент-Етьєна".

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" зіграло внічию з "Копенгагеном".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі