У матчах групового етапу ЛЧ українців зіграло більше, ніж англійців та італійців

Поділитися
У матчах групового етапу ЛЧ українців зіграло більше, ніж англійців та італійців За "Динамо" зіграло 10 українських гравців © ФК Динамо
У поєдинках перших турів Ліги чемпіонів взяло участь 20 українських футболістів.

У матчах групового етапу Ліги чемпіонів 2015-2016 українських гравців грало більше, ніж англійських і італійських, повідомляє The Telegraph.

За підсумками перших двох турів у поєдинках ЛЧ зіграло 20 українських футболістів. У той же час з 24 заявлених англійців участь в іграх взяли тільки 12 осіб. Гравців з італійським паспортом у зіграних поєдинках було 19.

Лідерство в даному статистичному компоненті у іспанців - 59 чоловік, на другому місці йдуть бразильці - 53, на третьому розташувалися французи - 42. Українці - сьомі, попереду них також німці, аргентинці і португальці.

Відзначимо, що в матчах ЛЧ в перших двох турах на поле виходили 10 українських виконавців "Динамо", 8 українців "Шахтаря", а також два легіонера: Євген Коноплянка з "Севільї" і Денис Дедечко з "Астани".

Читайте також: "Шахтар" програв ПСЖ в Лізі чемпіонів

Нагадаємо, київське "Динамо" провело вже три матчі на груповому етапі, зумівши набрати в них 5 очок. "Шахтар" у двох матчах зазнав поразки. Третю гру "гірники" проведуть сьогодні, 21 жовтня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі