У Львові відбудеться матч пам'яті Андрія Гусіна

Поділитися
У Львові відбудеться матч пам'яті Андрія Гусіна Гусін загинув у 2014 році © telegraf.com.ua
Участь у зустрічі можуть прийняти Сергій Ребров, Андрій Шевченко, Василь Кардаш та інші екс-футболісти.

11 жовтня у Львові на стадіоні "Україна" відбудеться товариський матч пам'яті Андрія Гусіна. Оскільки Гусін починав свою кар'єру саме у Львові, у зустрічі зіграють ветерани "Карпат" і "Динамо".

Повідомляється, що за львівську команду зіграють одноклубники Гусіна, з якими він вперше вийшов на поле у Вищій лізі в 1992 році. У тому матчі, тоді ще граючи на позиції нападника, Гусін відзначився дублем у ворота "Ниви". Свою згоду на участь у зустрічі дали Олег Бенько, Микола Сич, Василь Леськів, Андрій Покладок, Михайло Стельмах, Олександр Чижевський, Богдан Стронцицький, Володимир Різник, Анатолій Петрик, Василь Кардаш та інші.

За "Динамо" зіграють футболісти, з якими Гусін доходив до півфіналу Ліги чемпіонів. У їх числі - Олександр Головко, Владислав Ващук, Юрій Дмитрулін, Віталій Косовський. Не виключено, що у Львів приїдуть також Олександр Шовковський, Каха Каладзе, Сергій Ребров і Андрій Шевченко.

Читайте також: Український журналіст розповів подробиці загибелі футболіста Гусіна

Нагадаємо, що Гусін трагічно загинув 17 вересня 2014 року на автодромі "Чайка" під Києвом під час їзди на мотоциклі. За свою футбольну кар'єру Андрій зіграв у 355 матчах (з них 71 матч - за збірну України) і забив 56 м'ячів (9 - за збірну України).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі