У Лондоні може з'явитися футбольна академія імені Лобановського

Поділитися
У Лондоні може з'явитися футбольна академія імені Лобановського Лобановський - найкращий тренер в історії "Динамо" © dynamo-kiev.com
Ведеться пошук інвесторів.

В Лондоні планують відкрити футбольну академію імені Валерія Лобановського.

Про цю ідею розповів її автор - колишній захисник київського "Динамо", а нині тренер в структурі "Чарльтона" Сергій Балтача.

"Йде пошук інвестора. Вважаю, що це цікава бізнес-ідея. Мінімальні вкладення – від 10 мільйонів фунтів. Купується земля, будується готель. Фактично невеликий спорткомплекс. З футбольними полями. В ідеалі – з басейном.

Довгострокова інвестиція – вирощування і продаж гравців. За час моєї роботи в структурі клубу "Чарльтон" продав гравців більш ніж на 150 мільйонів фунтів. Серед них є і мої вихованці. Це серйозний бізнес.

Плануємо набирати дітей з 5 років. Природно, через рік, у 6 років, дитина не стане професійним футболістом, за якого заплатять мільйони. Але батьки будуть оплачувати його заняття. А у вільний від тренувань час можна здавати поля в оренду", - заявив Балтача.

Раніше повідомлялося про те, що Лобановський і Луческу потрапили в топ-10 тренерів, які не вигравали Лігу чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі