У Криму відреагували на перемогу боксера Усика: пора йому заборонити в'їзд в РФ

Поділитися
У Криму відреагували на перемогу боксера Усика: пора йому заборонити в'їзд в РФ Олександр Усик розгромив росіянина Андрія Князева в Києві
Сімферополець Усик переміг в Києві російського боксера Андрія Князева. А в його рідному Криму вже погрожують вжити заходів і не пустити українці додому.

Впевнена перемога українця Олександра Усика над російським боксером Андрієм Князєвим не могла залишитися непоміченою у його рідному Криму.

18 квітня 28-річний сімферополець в Києві нокаутував росіянина і захистив титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у важкій вазі (до 90,8 кг).

Вже на наступний день в Сімферополі, де, незважаючи на анексію Криму, живе Усик зі своєю родиною, почали звучати незадоволені коментарі. А голова регіонального відділення партії "Справедлива Росія" Олександр Юр'єв і зовсім запропонував зробити боксера ізгоєм в його рідному місті.

"Після вчорашньої перемоги Усик повертається в Сімферополь. Цей баламут скрізь заявляє, що Крим український, і він допоможе повернути його Україні... Може, пора заборонити йому в'їзд в РФ?", - написав у одній із соцмереж Юр'єв.

"Є закон, хороший він чи поганий, його треба виконувати. Якщо Усик вже громадянин РФ, нехай відповість за законом. Якщо ні, то хай сидить у Києві. Але якщо на нашій території порушує закон, то знову ж відповість за законом, - вважає політик.

Примітно, що Юр'єв у 2007-2012 роках був одним з керівників кримського відділення партії "Батьківщина".

Читайте також: Тренер вважає, що Усик зможе боротися за титул чемпіона світу вже в 2016 році

Влітку 2014 року олімпійський чемпіон-2012 Олександр Усик зазначив, що як і раніше, вважає Крим частиною України і не збирається їхати з Сімферополя і тим більше змінювати громадянство на російське.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі