У Казахстані спростували інформацію, що Мілевський втратив свідомість на медобстеженні

Поділитися
У Казахстані спростували інформацію, що Мілевський втратив свідомість на медобстеженні Артем Мілевкій пройшов медичне обстеження © fc-aktobe.kz
З'явилися повідомлення про те, що українському форварду, який довгий час не тренувався, а відпочивав, стало погано на першому ж тренуванні в "Актобе", повна маячня. Про це повідомив представник тренерського штабу казахстанської команди.

Український форвард Артем Мілевський, який нещодавно підписав контракт із чемпіоном Казахстану "Актобе" з Актбюбинська, успішно пройшов медичне обстеження.

Про це заявив тренер-селекціонер "Актобе" Андрій Мірошниченко, який спростував інформацію у ЗМІ про те, що Мілевський втратив свідомість і зумів прийти до тями лише з допомогою медиків.

"Чутки про поганий стан здоров'я Мілевського - повна маячня. У нас дійсно було сьогодні медобстеження, і Артем його пройшов, як і інші футболісти. Погано йому не ставало, у конвульсіях він не бився, і взагалі абсолютно нормально почувається. Зараз готується до тренування", - розповів тренер.

ТАКОЖ: Мілевського назвали найціннішим українським футболістом після Шевченка

Мірошниченко уточнив, що українець підписав попередню угоду, а контракт на постійних умовах буде укладено після виконання низки умов. Також можливе і його розірвання.

"Є кілька важливих пунктів, через які контракт може бути розірвано, у тому числі і медобстеження. Наприклад, якщо нам не прийдуть документи з турецького клубу і ми не зможемо заявити Мілевського, що робити в цьому випадку? Тому ми попередньо обговорюємо цей момент. Коли отримаємо всі папери, заявимо футболіста - ось тоді він повноцінний гравець "Актобе". Поки ж у нас діє лише попередня угода", - резюмував Мірошниченко.

Нагадаємо, про варіант працевлаштування Мілевського чемпіонату Казахстану стало відомо після досить тривалої паузи, під час якої нападник перебував на відпочинку у США. Судячи з фотографій гравця в соціальних мережах, Мілевський особливо не дбав про свою фізичну форму напередодні підписання трудового контракту.

Зазначимо, що ігри чемпіонату Казахстану стартують 15 березня, за вже 9-го числа відбудеться матч за Суперкубок країни, в якому зійдуться "Актобе" і "Шахтар" з Караганди. Втім, поки в Актюбинську не коментують можливу участь Мілевського у цьому поєдинку. !zn

Читайте також:

Мілевський відзначився у Туреччині: розбив привезену з Києва "Феррарі"

Саленко, як і раніше вважає, що Мілевський-хороший нападник

Перший гол в історії збірної Гібралтару забив футзаліст Чіполіна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі