У "Карпатах" після закінчення сезону відбудеться зміна тренера

Поділитися
У "Карпатах" після закінчення сезону відбудеться зміна тренера Безуб'як недовго працював з "Карпатами" © football.ua
Володимир Безуб'як з поставленим перед ним завданням не впорався.

Володимир Безуб'як завершує свою роботу з першою командою львівських "Карпат". Про це повідомив сам старший тренер команди.

"Моє майбутнє обговорювалося напередодні сезону. Переді мною поставили чітке завдання - вийти у Лігу Європи, а я його не виконав. У невиконанні поставленої задачі є моя істотна вина, хоча шанси потрапити в єврокубки були.

Таким чином, я завершую роботу старшим тренером у "Карпатах". По закінченні сезону прийде інший тренер. Я працівник клубу "Карпати", а далі вирішувати керівництву. Скажу про себе - я намагався чесно виконувати свою роботу, але її підсумками сам незадоволений. Якби мені знову запропонували стати тренером, то я б погодився, але робив все по-іншому: починаючи від тренувального процесу і закінчуючи мотивацією команди", - сказав Безуб'як.

Нагадаємо, Безуб'як очолив першу команду "Карпат" у зимове міжсезоння. Пізніше у львівському клубі з'явився Олег Лужний, який отримав посаду "головного тренера всіх команд клубу". При цьому за результати першої команди відповідав саме Безуб'як.

Нагадаємо, "Карпати" займають у Прем'єр-лізі восьме місце. При цьому для львів'ян сезон фактично завершено - в останньому турі вони автоматично отримають 3 очки за матч проти "Металурга", який знявся з чемпіонату.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі