У Фоменка не було претензій до футболістів після поразки від Іспанії

Поділитися
У Фоменка не було претензій до футболістів після поразки від Іспанії Збірна України боролася на полі до останнього © ФФУ
Головний тренер збірної України Михайло Фоменко вважає, що навіть після перемоги збірної Іспанії над командою вся боротьба за вихід на Євро-2016 попереду.

Після матчу в рамках кваліфікації Євро-2016 між збірними України та Іспанії головний тренер української команди зазначив, що у нього немає претензій до своїх підопічних. За його словами, вся боротьба у відбірковому турнірі - попереду.

"Програма, підготовлена на цей матч, була виконана. Претензій до гравців у мене немає ні за рівнем самовіддачі, ні щодо реалізації тактичних схем на полі", - наводить коментар тренера офіційний сайт ФФУ.

"Хлопці виконали на полі те, що від них вимагалося. Але, на жаль, не реалізували моменти, які створили, і програли. Але ми не сильно відстали від збірної Іспанії. Думаю, вся боротьба ще попереду", - зазначив Фоменко.

Читайте також: Тренер збірної Іспанії чекав більшого від України: у нас могло бути багато проблем

Нагадаємо, що українська збірна пропустила гол на 28-й хвилині після позиційної помилки в атаці, проте не дала супернику розвинути свій успіх і в певні моменти досить серйозно загрожувала воріт Ікера Касільяса. Іспанському воротареві доводилося проявлятися всю свою майстерність, щоб не дати забити "синьо-жовтим".

Фоменко розповів, за рахунок чого його команді вдалося нав'язати боротьбу опоненту - відбору м'яча на чужій половині поля.

"Ми трохи перебудувалися в другій половині зустрічі. У першому таймі ми відбирали м'яч на власній половині поля, і не все було добре. У другій половині гри рахунок змусив змінити тактику. Довелося відбирати м'яч на половині поля іспанців. Кілька разів це призвело до створення хороших моментів біля воріт суперника", - розповів тренер збірної України.

Читайте також: Фоменко вважає, що нинішня Іспанія перевершує команду зразка провального ЧС-2014

Після поразки від Іспанії збірна України у групі З 9 очками в активі залишилася на третьому місці турнірної таблиці. Першими в ній йдуть словаки зі стовідсотковим результатом, слідом за ними - іспанці. Наступний матч у відборі збірна України зіграє 14 червня на домашньому стадіоні проти Люксембургу. 31 березня підопічні Михайла Фоменка проведуть товариську зустріч зі збірною Латвіїу Львові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі