У фіналі практично всі будуть підтримувати "Динамо" - Срна

Поділитися
У фіналі практично всі будуть підтримувати "Динамо" - Срна Хорват вважає, що "Динамо" знаходиться в гарній формі © shakhtar.com
Капітан "Шахтаря" був би не проти, якби вирішальний матч Кубку України пройшов у Полтаві чи Львові, але все одно вірить у свою команду.

Даріо Срна перед фіналом Кубку України, який вібудеться 4 червня на "Олімпійському", висловив сподівання, що "Шахтар" зуміє переграти "Динамо", хоча поєдинок і пройде за підтримки київських уболівальників.

"Це буде важкий матч." Динамо" зараз в гарній формі, у них хороший тренер і футболісти, відмінна атмосфера - вони завоювали чемпіонство. Тому у киян і впевненості побільше, - підкреслив хорват в інтерв'ю офіційному сайту ФК "Шахтар ", - Плюс вони виступатимуть при своїх уболівальниках - очікується 70 тисяч чоловік, і практично всі будуть підтримувати столичний клуб. Але в цьому поєдинку нам нічого втрачати. ​​Потрібно грати добре, відкрито. Я вірю в свою команду, вірю, що "Шахтар" залишився на такому ж високому рівні".

Також Срна підкреслив, що волів би зіграти з "Динамо" не в Києві: "Не варто в черговий раз повторювати, що ми всі матчі проводимо поза домом. Інакше вболівальники почнуть думати, що це наше алібі ... Так, ситуація така, яка є. Але найважливіше - щоб фанати розуміли: ми граємо в футбол для них, для Донбасу, для Донецька, для всіх уболівальників "Шахтаря"! Звичайно, все було б по-іншому, якби фінал Кубка проводився, наприклад, у Полтаві чи у Львові - на нейтральному полі. Але так вирішила Федерація, і це вже ніхто не може змінити".

Читайте також: Україна розгромила М'янму на молодіжному чемпіонаті світу

"Гірники" і "біло-сині" зустрінуться у фіналі Кубка України увосьме. Перевага поки що на боці "Динамо": чотири перемоги при трьох поразках.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі