У ФІФА визначили міста, які прийматимуть вирішальні матчі російського ЧС-2018

Поділитися
У ФІФА визначили міста, які прийматимуть вирішальні матчі російського ЧС-2018 Москва прийме фінал чемпіонату світу-2018 © Спорт-Экспресс
Заклики світової спільноти ніяк не відображаються на політиці Міжнародної федерації футболу. На засіданні виконкому організації було прийнято декілька рішень щодо чемпіонату світу в Росії.

Чемпіонат світу 2018 року, який відбудеться в Росії, отримує все більше впевненості в тому, що він все-таки відбудеться, незважаючи на заклики громадськості позбавити росіян права проводити настільки значущий спортивний захід у рамках міжнародних санкцій.

У ФІФА вирішили, які саме російські міста будуть приймати вирішальні поєдинки мундіалю влітку 2018 року. Як і очікувалося, матч-відкриття, другий півфінал і фінал відбудуться в Москві на стадіоні "Лужники". Ці поєдинки пройдуть відповідно 15 червня, 11 і 15 липня.

Ще один півфінальний поєдинок і матч за 3-е місце (10 і 14 липня) прийме Санкт-Петербург - тут, нагадаємо, стадіон ще не побудували, а бюджет його будівництва постійно зростає.

Також у ФІФА визначили терміни проведення Кубка Конфедерацій, який традиційно проводиться за рік до мундіалю в цій же країні. Тут Санкт-Петербург знову опинився в преференціях - місту на Неві довірено проводити матч-відкриття і фінал (17 червня та 2 липня 2017 року). Перший півфінал дістався Казані (28 червня), а другий - Сочі (29 червня). Московський стадіон "Спартак" прийме матч за третє місце (2 липня).

Читайте також: Порошенко закликав до бойкоту ЧС-2018 з футболу в Росії

Раніше чиновник ФІФА Джеффрі Уебб, який займає посаду одного з віце-президентів організації, заявив, що на сьогоднішній день Росія не може приймати ЧС-2018 через расизм. Втім, поки не послідувало коментарів президента ФІФА Зеппа Блаттера стосовно заяв Уебба.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі