У ФФУ повідомили, що каратимуть не лише "Карпати", а й інших боржників

Поділитися
У ФФУ повідомили, що каратимуть не лише "Карпати", а й інших боржників "Карпати" постраждали від санкцій ФФУ більше всіх © football.ua
У нинішньому сезоні львівська команда зазнала безпрецедентне покарання - за невиконання контрактних зобов'язань перед футболістом, з львів'ян зняли 9 залікових пунктів.

У Федерації футболу України повідомили, що каратимуть не лише львівські "Карпати", але і інших боржників.

Перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов розповів, що під загрозою зняття очок можуть виявитися ще і луцька "Волинь", а також ужгородська "Говерла". При цьому Попов підкреслив, що з боку львів'ян можна говорити про злосных порушення.

"Справа в тому, що борги "Карпат" більше, ніж борги всіх інших професійних клубів України разом взятих! Але при цьому ФФУ не забуває і про інших боржників. Так, "Говерла" та "Волинь" по окремих справах наблизилися на дуже небезпечну відстань до того рубежу, після якого з команди знімають очки", - зазначив Попов в інтерв'ю газеті "Команда".

Читайте також: "Карпати" програли "Олімпіку" і встановили клубний антирекорд

Нагадаємо, що "Карпати" у загальній складності в нинішньому сезоні були позбавлені 9 очок - за невиконання контрактних зобов'язань перед колишнім воротарем македонцем Мартіном Богатоновым. При цьому в ФФУ кілька разів попереджали львів'ян, але на керівництво "Карпат" не вплинуло навіть початкове рішення про зняття 3 очок.

У ФФУ відзначають, що у "Волині" і "Говерлі" намагаються вирішити питання із заборгованостями.

"Але при цьому зазначу, що ці клуби потихеньку зменшують суми заборгованостей, що домовляються (в тому числі і за сприяння ФФУ) зі своїми колишніми гравцями і тренерами. Іншими словами, на відміну від "Карпат", шукають шляхи виходу з ситуації".

Додамо, що після покарання "Карпати" опустилися на останнє місце у турнірній таблиці Прем'єр-ліги і мають у графі "очки" показник-1.

Раніше повідомлялося, що експерт і адвокат Дмитро Коробка припустив, що подібними діями керівники "Карпат" хочуть просто збанкрутувати клуб.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі