У ФФУ отримали офіційні вибачення ФІФА за "російський" Крим у відеоролику ЧС-2018

Поділитися
У ФФУ отримали офіційні вибачення ФІФА за "російський" Крим у відеоролику ЧС-2018 У ФІФА вибачилися за "прикрий інцидент" із зображенням Криму на карті Росії
Скандал з Кримом на карті Росії в офіційній відео-презентації чемпіонату світу-2018 вичерпаний: у ФІФА в письмовому вигляді вибачилися за інцидент.

У ФФУ отримали офіційні вибачення ФІФА за російський Крим у відеоролику чемпіонату світу-2018, який був представлений минулого тижня на офіційному сайті організації.

ФІФА вибачилося перед українською стороною за неприємний інцидент шляхом офіційного листа, який було направлено в Федерацію футболу України 4 листопада.

"В рамках презентації офіційної емблеми, місцевий організаційний комітет доручив місцевим творчому агентству виконати художню проекцію на фасад Великого театру в якості унікальної можливості для фотозйомки і відеозйомки. На жаль, обрана і використана при передачі місцевим постачальником послуг карта Росії, на якій український регіон - Крим - був показаний як частина Росії, була випущена ФІФА уваги під час завантаження відеоматеріалу на наш сайт і УouTube канал", - йдеться в листі від імені генерального секретаря ФІФА Жерома Вальке.

"Коли цей прикрий інцидент був доведений до нашої уваги, ми негайно вилучили відповідний короткий відеоряд. Ми шкодуємо про незручності, викликані цим прикрим інцидентом, і запевняємо Вас, що будемо в майбутньому більш уважними до матеріалів, виробленим третіми сторонами" , - уклали в ФІФА.

Нагадаємо, що раніше інцидент викликав обурення з боку футбольних функціонерів, а також представників офіційної влади України.

зокрема, радник голови СБУ Маркіян Лубківський закликав Федерацію футболу України подати позов на ФІФА за подібне порушення. Однак незабаром у ФІФА самі відреагували на ситуацію, прибравши неприємні епізоди з презентації.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі