У ФФУ і "Динамо" вважають, що прояв расизму може бути "продуманою провокацією"

Поділитися
У ФФУ і "Динамо" вважають, що прояв расизму може бути "продуманою провокацією" Кочетов вважає, що темношкірі вболівальники з'явилися на трибуні не випадково © novostimira.com.ua
Керівники Федерації футболу країни, а також київського клубу припускають, що "Динамо" хочуть підставити.

У Федерації футболу України та "Динамо" прокоментували епізод з нападом ультрас на темношкірих уболівальників під час матчу проти "Челсі".

Так, віце-президент ФФУ Ігор Кочетов вважає, що в даному випадку поки що рано говорити про прояв расизму. "Насамперед, потрібно розібратися, рано голослівно заявляти про прояві расизму. Їх поява у тому секторі, де завжди знаходиться угрупування ультрас "Родичі", вкрай дивна для всіх. Людей даної категорії там не було ніколи. Первинна інформація говорить про те, що це люди без квитків і що у них в руках були фаєри. Може бути, це спеціально продумана провокація, - сказав Кочетов в коментарі "Вєстям".

Такої ж думки дотримується і віце-президент "Динамо" Олексій Семененко. "Я переконаний, що це провокація, причому заздалегідь спланована. Я побачив це відео, як і всі, в інтернеті. Це, мабуть, було знято на мобільний телефон ледь не по команді: "Я вас знімаю, як одні б'ють інших", - наводить слова Семененка Р-Спорт.

"Представник ультрас розповів мені, що на попередньому матчі "Динамо" в Лізі чемпіонів проти "Порту" на фанатський сектор привели темношкірих уболівальників, але ті фанати, які дружать з головою, порадили їм пересісти. У матчі з "Челсі" ці вболівальники прийшли на іншу трибуну, і не випадково це все відбувається в Лізі чемпіонів, а не у внутрішньому чемпіонаті.

І якщо когось із нас поб'ють, не дай бог, то ми підемо в правоохоронні органи. А чому ці темношкірі не звернулися для розслідування? Клуб насамперед зацікавлений в тому, щоб зловили цих негідників і покарали згідно з законом. І не важливо, якої національності люди були побиті", - сказав Семененко.

Нагадаємо, УЄФА відкрив справу стосовно київського клубу. Вердикт буде винесено 27 жовтня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі