У Федерації баскетболу України сподіваються отримати частину матчів Євробаскету-2017

Поділитися
У Федерації баскетболу України сподіваються отримати частину матчів Євробаскету-2017 Спочатку Україна повинна була прийняти Євробаскет-2015 © detskiymir.vn.ua
Навесні 2014 року Україна втратила право провести чемпіонат Європи з баскетболу, але при цьому їй пообіцяли наступний турнір. Однак в уряді відмовилися від такої ідеї.

Новий президент ФБУ Михайло Бродський хоче, щоб чемпіонат Європи з баскетболу не оминула Україну, як це вийшло з Евробаскетом-2015.

Шансів на повноцінне проведення Євробаскету-2017 Україною практично немає, проте Федерація спробує привезти в нашу країну хоча б частину турніру. Про це заявив новий президент ФБУ Михайло Бродський на брифінгу після виборів.

Функціонер розповів, що ФБУ буде просити у ФІБА-Європа, щоб Україна прийняла один з секстетом під час групового раунду турніру, за прикладом Євробаскету-2015, до організації якого долучилися чотири країни.

При цьому, Він уточнив, що якщо в ФІБА-Європа підуть на таке рішення, то містом-господарем Євробаскету-2017 від України буде виключно Київ, а матчі пройдуть у Палаці спорту.

Раніше повідомлялося, що ФІБА-Європа не включила Київ в промо-тур Євробаскету-2015. Аж до серпня Кубок Євробаскету буде подорожувати по європейським країнам, однак і Україна, і Росія, а також Грузія, залишилися без своєрідного свята баскетболу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі