У донецькому "Олімпіку" поставили завдання виходу в Лігу Європи

Поділитися
У донецькому "Олімпіку" поставили завдання виходу в Лігу Європи Владислав Гельзін (в центрі) - граючий президент "Олімпіка"
Після осінньої частини чемпіонату Прем'єр-ліги-2014/15 дебютант елітного дивізіону йде на четвертому місці, що дає можливість претендувати на потрапляння в єврокубки.

Донецький "Олімпік" планує у всеозброєнні підійти до весняних матчів у Прем'єр-лізі, щоб фінішувати якомога вище в турнірній таблиці.

Нагадаємо, що зараз команда йде на четвертому місці, проте незважаючи на це буде шукати посилення і з подвоєною енергією проходити тренувальні збори.

Після участі команди в 20-му Меморіалі Макарова підопічні Романа Санжара вирушать в ОАЕ, де проведуть два тижні. Там тренерський штаб зможе переглянути потенційних новачків. Їх граючий президент клубу Владислав Гельзін обіцяє як мінімум двоє-троє.

Також Гельзін підтвердив, що у другій половині нинішнього чемпіонату перед командою поставлено завдання вийти в Лігу Європи.

"Перебуваючи на четвертому-п'ятому місці, було б нерозумно не ставити таке завдання. Якщо ми змогли залізти так високо, то чому не можемо тут залишитися? Тому однозначно - завдання виходу в Лігу Європи вже поставлена", - цитує Гельзина прес-служба "Олімпіка".

Після фінішу весняної частини чемпіонату Прем'єр-ліги футбольний експерт Йожеф Сабо зауважив, що Олімпіку не варто поспішати з єврокубками, так як Ліга Європи - зовсім інший рівень.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі