У "Дніпрі" все ще розраховують на румунських футболістів з "Волині"

Поділитися
У "Дніпрі" все ще розраховують на румунських футболістів з "Волині" Ерік Бікфалві може стати гравцем "Дніпра" © football.ua
Півзахисники Флорентин Матей і Ерік Бікфалві знаходяться в полі зору скаутів дніпропетровської команди. Судячи з усього, гравцям доведеться йти на поступки в особистих контрактах, щоб приєднається до команди Маркевича.

Завдяки вдалій грі луцької "Волині" в осінній частині чемпіонату Прем'єр-ліги двоє румунських півзахисників Ерік Бікфалві і Флорентин Матей привернули до себе увагу одного з провідних клубів України. Проте популярність футболістів призвела до того, що амбіції румунів злетіли до небачених висот.

Таким чином, якщо раніше, на думку преси, до переходу в "Дніпро" був Матей, то зараз ситуація дещо змінилася.

Як повідомляє fcdnipro.com, Флорентіна не влаштувало умова попереднього перегляду, а "Дніпро" виявився не готовий відразу пропонувати йому контракт. Тому переговори були згорнуті, і 21-річного хавбека "Волині" в Дніпропетровську не буде.

Зате з плеймейкером луцької команди Еріком Бікфалві, який начебто відмовився переходити в команду Маркевича з-за не влаштували умови особистого контракту, як і раніше, ведуться переговори. Інформацію про це підтвердив генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко.

За інформацією румунських ЗМІ, Еріка не задовольнила перша пропозиція "Дніпра" у розмірі 600 тисяч євро на рік, але, по всій видимості, тепер дніпряни готові підвищити ставки. Втім, враховуючи факт, кращого бомбардира Прем'єр-ліги откзались платити 1 мільйон євро річної зарплати в одному з найбільш забезпечених клубів Казахстану "Астан", сторони скоріше за все прийдуть до спільного знаменника на рівні 700 тисяч.

"Дніпро" став однією з перших команд Прем'єр-ліги, яка повідомила про підписання новачків: гравцями клубу стали півзахисник Роман Безус і бразильський захисник Ежидіу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі