У "Дніпрі" стверджують, що не мають наміру продавати Коноплянку

Поділитися
У "Дніпрі" стверджують, що не мають наміру продавати Коноплянку Євген Коноплянка залишиться в "Дніпрі", стверджують керівники команди © fcdnipro.ua
Влітку у вінгера збірної України закінчується термін дії контракту. Домовленості про нову угоду не досягнуто, значить швидше за все футболіст дістанеться какоой команді безкоштовно.

Лідер дніпропетровського "Дніпра" Євген Коноплянка швидше за все залишиться в розташування клубу і до кінця відпрацює свій контракт, який закінчується влітку.

Напередодні в англійській пресі з'явилася інформація про нібито почалися переговори лондонського "Тоттенгема" і дніпропетровців. Згідно з повідомленнями, "Дніпро" міг би отримати за трансфер свого футболіста близько 7 мільйонів фунтів стерлінгів.

Проте керівники "Дніпра" спростовують факт переговорів і стверджують, що Коноплянка залишається в Дніпропетровську.

"Ніхто Коноплянку не продає. Він залишається в нашому клубі", - заявив порталу FootBoom виконавчий директор "Дніпра" Андрій Русол.

Цілком імовірно, що Коноплянка домовився з керівництвом дніпропетровців, що допоможе команді у нинішньому сезоні. Додамо, що "Дніпро" йде на третьому місці в чемпіонаті Прем'єр-ліги, відстаючи від "Шахтаря" на 3, а від "Динамо" на 8 очок. Також 19 і 26 лютого "Дніпро" проведе два матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького "Олімпіакоса".

22 січня стало відомо, що Дніпро підпише двох гравців Карпат - півзахисників Павла Ксьонза та Олега Голодюка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі