У "Дніпрі" спростували інтерес до Девіча: напад в команді укомплектовано

Поділитися
У "Дніпрі" спростували інтерес до Девіча: напад в команді укомплектовано Марко Девіч грав під керівництвом Мирона Маркевича в "Металісті" © PeterQ, forum.autoua.net
Марко Девіч - кваліфікований футболіст, однак йому немає місця в "Дніпрі". В атаці у команди є повний боєкомплект, вважає Мирон Маркевич.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич спростував інформацію про інтерес своєї команди до нападника збірної України Марко Девічу.

За словами наставника "Дніпра", теперішній футболіст російського "Рубіна" є хорошим футболістом, однак йому просто не вистачить місця в Дніпропетровську.

"Безумовно, Марко - кваліфікований виконавець, але адже ми діємо з одним нападником, а в обоймі "Дніпра" їх зараз три. Приходитя кимось жертвувати, залишати в запасі. В атаці у нас повний боєкомплект, тому розмови щодо переходу в "Дніпро" Марко Девіча не більше ніж чутки", - цитує фахівця Footboom.com.

Додамо, що в розпорядженні Маркевича в "Дніпрі" - троє нападників: Роман Зозуля, Євген Селезньов та Нікола Калініч.

Раніше повідомлялося, що Марко Девіч не поїхав на тренувальні збори "Рубіна", і по всій видимості покине Казань найближчим часом.

Читайте також: Маркевич повідомив про новачків "Дніпро" перед збором в Іспанії

18 січня Дніпро " провів перший спаринг під час перебування в Арабських Еміратах, де команда готується до відновлення матчів у Прем'єр-лізі і Лізі Європи. Завдяки голу Романа Зозулі дніпропетровці зіграли внічию 1:1 з австралійським "Мельбурн Сіті". А вже на наступний день "синьо-біло-блакитні" розгромили узбекистанський "Локомотив" 4:0. Один з точних ударів по воротах суперника - знову на рахунку Зозулі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі