У "Дніпрі" спокійні перед жеребкуванням: тепер команді все одно з ким грати

Поділитися
У "Дніпрі" спокійні перед жеребкуванням: тепер команді все одно з ким грати "Дніпро" досяг прийнятного результату в Амстердамі © ФК Днепр
Олександр Іванов, який заміняв хворого Мирона Маркевича в Амстердамі, заявив, що був упевнений у вихід команди у чвертьфінал.

Старший тренер "Дніпра" Олександр Іванов, який замість хворого Мирона Маркевича керував діями команди у поєдинку у відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Аякса" (2:1), звернув увагу на високу кваліфікацію своїх футболістів. Саме цей факт дозволив дніпрянам добитися необхідного результату у виїзній грі і вийти у чвертьфінал турніру.

"Хочете вірте, хочете ні, був абсолютно спокійний. Суперник не знав, що "Дніпро" в єврокубках набагато краще грає на виїзді. Незважаючи на безглуздий гол, я до останнього вірив, що ми повинні забити. Тим більше що у нас були моменти, були передумови до цього. Суперник великими силами йшли вперед, оголяв тили, звільнялися зони. У нас кваліфікована команда: рано чи пізно повинні були забити", - цитує Іванова офіційний сайт "Дніпра".

Нагадаємо, що після домашньої перемоги 1:0, "Дніпро" влаштовувала поразка 1:2, тому після того, як на 60-й хвилині з-за помилки в обороні рахунок був відкритий, гра перейшла в овертайм, в якому Євген Коноплянка відновив рівновагу. Пропущений на останніх хвилинах додаткового часу гол давав лише маленьку надію на порятунок для голландців, але дніпряни вистояли.

"Коли "Аякс" забив другий гол, я зрозумів, що голландці зараз закинуть свій фірмовий стиль і зіб'ються на навал. Так і сталося. Було б шкода, звичайно, програти такий матч на останніх хвилинах саме через навалу. Цей момент і був самим важким", - сказав Іванов.

Також тренер додав, що його команді все одно з ким грати в чвертьфіналі. Нагадаємо, жеребкування відбудеться 20 березня о 14:00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі