У "Динамо" заявили, що ще не подавали апеляцію в УЄФА

Поділитися
У "Динамо" заявили, що ще не подавали апеляцію в УЄФА Юристи "Динамо" тільки готують документи для апеляції © ФК Динамо
Київський клуб спростовує інформацію про те, що апеляція вже відхилена.

Київське "Динамо" ще не подавало апеляцію в УЄФА щодо покарання у вигляді проведення двох єврокубкових матчів без глядачів. У київському клубі спростували інформацію телеканалу "Футбол 1" про те, що апеляція вже була відхилена.

Як повідомляє офіційний сайт "Динамо", юристи клубу тільки готують відповідні документи для оскарження рішення УЄФА.

"1 грудня 2015 року футбольний клуб "Динамо" (Київ) отримав повний текст рішення контрольного, етичного і дисциплінарного комітету УЄФА з приводу інцидентів, які мали місце під час проведення матчу групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА "Динамо" (Київ) - "Челсі" (Лондон). Як відомо, згідно з цим рішенням, на клуб були накладені відповідні санкції.

Відповідно до положень дисциплінарного регламенту УЄФА клуб має право протягом трьох днів подати заяву про намір оскаржити це рішення в апеляційній інстанції УЄФА і протягом наступних п'яти днів подати апеляційну скаргу. Згідно рішення керівництва "Динамо" (Київ), юридична служба клубу здійснює підготовку відповідних документів щодо апеляційного оскарження вищезазначеного рішення КДК УЄФА", – йдеться в заяві "Динамо".

Читайте також: Постраждалий темношкірий уболівальник розповів подробиці бійки на "Олімпійському"

Нагадаємо, УЄФА покарав киян двома наступними домашніми матчами без глядачів і ще одним умовно, а також штрафом у розмірі 100 тисяч євро через порушення відразу за трьома статтями: расистську поведінку, масові заворушення, блокування проходів на трибунах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі