Ребров попросив "Говерлу" грати за схемою "Динамо"

Поділитися
Ребров попросив "Говерлу" грати за схемою "Динамо" Ребров стежить за грою "Говерли" © ФК Динамо
Наставник чемпіонів України Сергій Ребров заявив, що уважно стежить за успіхами футболістів, орендованих "Говерлою".

Перед стартом нового сезону ужгородський клуб мав серйозні проблеми через брак футболістів, але питання було вирішене, коли київське "Динамо" віддало команді В'ячеслава Грозного цілий ряд гравців на правах оренди. Серед них були Чумак, Цуріков, Каверін, Люлька та інші.

В рамках третього туру "Говерла" зустрінеться з донецьким "Шахтарем", а матч з прямим конкурентом "Динамо" повинен стати додатковою мотивацією для футболістів, права на яких належать киянам.

При цьому наставник чемпіонів України Сергій Ребров офіційному сайту "Динамо" заявив, що ужгородців навіть попросили грати за схемою гранда, щоб гравці могли боротися за місце в основі столичного клубу після повернення.

"Звичайно, ми стежимо за всіма футболістами, адже це наші гравці. Коли вони переходили в Ужгород в оренду, ми розмовляли з тренером "Говерли" про те, щоб вони грали за нашою схемою і структурою. Якщо вони хочуть повернутися в київське Динамо, мають показувати відповідний рівень і модель гри, яка є у нас тут", - сказав Ребров.

"Я завжди стежу за Говерлою і радий, що в перших двох турах вони завоювали два важких очки. Це, дійсно, показник того, що діти повністю віддаються і знаходяться на хорошому рівні".

Після двох турів "Говерла" займає дев'яте місце в турнірній таблиці, маючи в активі два очки. "Динамо" демонструє абсолютний показник у шість очок і ділить перше місце з "Шахтарем".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі