У "Динамо" і "Волині" незадоволені суддівством досвідченого Віктора Швецова

Відео
Поділитися
У "Динамо" і "Волині" незадоволені суддівством досвідченого Віктора Швецова Віктор Швецов показав Андрію Ярмоленко попередження за симуляцію © ФК Динамо
Чемпіонат України-2014/15. 20 тур. Волинь - Динамо - 1: 3. Коментар Сергія Реброва

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров і його візаві з "Волині" Віталій Кварцяний висловили невдоволення суддівством Віктора Швецова у поєдинку 20-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, який відбувся 19 квітня у Луцьку і завершився перемогою гостей-3:1.

Примітно, що пенальті, з якого був відкритий рахунок в матчі, який ледь не коштував динамівцям втрати очок, не викликав запитань у тренерів. Обидва говорили про те, що суддя виявив некомпетентність у трактуванні різних порушень.

зокрема, у Ребров вважає, що арбітр не призначив пенальті у ворота лучан, зате в тому ж епізоді показав жовту картку динамівцю.

"Я не люблю говорити про суддів, але те, що сьогодні творив Швецов - це неподобство. Всі це бачили. На повторах п'ять разів подивилися - чистий пенальті. Кажуть, що потрібно інший чемпіонат, але давайте тоді проведемо чемпіонат для однієї команди, якщо такі пенальті не дають".

"Знали, що Ярмоленко і Данило висять на картках, і просто безсоромно показують Ярмоленко жовту картку. Рефері зірвався з місця і побіг давати жовту, немов це Бенджамін Джонсон. Подивіться відео - це чистий пенальті", - сказав Ребров.

Що стосується Кварцяного, то у нього інші думки з приводу суддівства.

"Мене дивує інспектор матчу пан Шандор. Напевно, він дав якусь вказівку Швецову, який начебто закінчив із суддівством, а зараз знову працює. Ви бачили другий тайм? Так, "Динамо" сильніше, але він нас посадив на свисток, як десять років тому Шандор посадив. Тоді ми виграли 1:0, але грали 112 хвилин", - сказав Карцяный в інтерв'ю " ПроФутболу.

"Ребров теж незадоволений суддівством? "Динамо" не визнає нейтральне суддівство. Вони звикли до симпатії, і сьогодні такий тиск було, що Швецов піддався на це. Дрібні фоли, такі м'ячі не судять. І нам, і їм в кожному матчі таке. Нічого не зробиш, адже ми безправні люди. Ми нічого не зможемо зробити з цим процесом", - підсумував тренер "Волині".

Читайте також: Ярмоленко вважає, що підвів "Динамо" з вилученням у матчі з "Генгамом"

Перед поновленням чемпіонату Прем'єр-ліги навесні Віталій Кварцяний запропонував провести суддівську реформу в Україні. Для початку він як голова обласної Федерації футболу Волині запропонував ввести деякі норми для роботи суддів в чемпіонаті області. На думку тренера, революційні зміни допоможуть зробити футбол красивіше.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі