У Черкасах зустріли камерунця Нджатаха, який нокаутував "росіяніна" Монсона

Відео
Поділитися
У Черкасах зустріли камерунця Нджатаха, який нокаутував "росіяніна" Монсона Нджатах повернувся в Черкаси
Камерунський боєць MMA вже 5 років живе в Україні і працює тренером.

У Черкасах зустріли камерунського бійця MMA Дональда Нджатаха. Він вже на 48-й секунді нокаутував американця Джеффа Монсона, який прийняв російське громадянство і поступився у першому ж бою під прапором Росії.

Як з'ясувалося, 23-річний Нджатах вже 5 років живе в Черкасах, де тренується в місцевому клубі, а також проводить тренування, на які можна записатися. Камерунець одружений на українці, пара виховує доньку. Також наголошується, що Нджатах є призером всеукраїнських та міжнародних турнірів зі змішаних єдиноборств.

"Дональд представляв клуб "Гріззлі", бо це комерційний турнір, де представляють клуб. Також він представляв Камерун і Україну, але їм вигідніше було сказати, що він представляє Камерун - як з боку організаторів, так і з позиції політичних поглядів. Вони так вирішили, ми не наполягали", - розповів тренер Нджатаха В'ячеслав Василенко.

Нджатаху, який завоював чемпіонський пояс, у Черкасах влаштували незабутню зустріч. Спортсмена обливали шампанським, качали на руках і підкидали в повітря.

Читайте також: Знаменитий боксер Рой Джонс запропонував братам Кличкам зустрітися в рингу в Криму

Нагадаємо, Монсон став другим, хто поступився у своєму першому бою під російським прапором. Раніше багаторазовий чемпіон світу в декількох вагових категоріях Рой Джонс-молодший (62-9, 45 КО) провів перший поєдинок після прийняття російського громадянства і був відправлений у глибокий нокаут вже в четвертому раунді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі