У британському дербі визначився можливий суперник Володимира Кличка

Поділитися
У британському дербі визначився можливий суперник Володимира Кличка Тайсон Ф'юрі без проблем розібрався з Дереком Чісорою © BBC
Двоє британських боксерів, які однаково "ненавидять" Кличка, та давно змагаються самі з собою у словесних баталіях, нарешті з'ясували відносини в ринзі.

Британський супертяж Тайсон Ф'юрі став одним з претендентів на чемпионкий бій за версією WBO, титулом якої володіє українець Володимир Кличко.

Не знав поразок Ф'юрі до зустрічі з Чисорою, здобув він перемогу і під час неї: секунданти Чисори не випустили свого підопічного на 11-й раунд - аж надто вагомою виявилася перевага Ф'юрі.

Таким чином, крім кількох незначних поясів 26-річний боксер з Манчестера, який був названий своїм батьком на честь великого американця Майка Тайсона, отримав право на суперництво з Володимиром Кличком по лінії WBO. Незважаючи на те, що Володимир відстоював титул за цією версією в квітні 2014 року, фахівці вважають, що Кличко може погодитися дати бій перспективного британця наступної осені.

Ф'юрі вже кинув виклик Кличку - досить нахабною і притаманною собі, а також полеглих від його рук Чісорі, манері: "Я - циганський воїн - я йду за тобою, Володимир".

Що стосується Чісори, з яким коли-то зірвався бій Володимира Кличка, то швидше за все йому вже доведеться забути про можливості зустрітися в рингу з українцем. Адже він не зумів підтвердити свою профпридатність з більш перспективним і цікавим бійцем. Ф'юрі - вище Кличко на кілька сантиметрів, розмах його рук - більш значний, ніж в українця, тому потенційний бій з Кличко виглядає дуже привабливим.

Читайте також: Українець Ломаченко травмував руку, але успішно пройшов перший захист титулу WBO

24 листопада після того, як Кличко обнадіяв американця Шеннона Бріггса щодо можливого матчу в 2015 році, український боксер змінив плани щодо майбутнього бою. Тепер Кличко веде переговори з американцем Браянтом Дженнінгсом, на рахунку якого жодної поразки у 19 поєдинках.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі