У Бразилії в результаті пожежі на базі футбольного клубу загинули десять людей

Поділитися
У Бразилії в результаті пожежі на базі футбольного клубу загинули десять людей Постраждали футболісти "Фламенго" © twitter.com
Займання сталося в гуртожитку.

Сьогодні, 8 лютого, в західній частині бразильського Ріо-де-Жанейро в результаті пожежі в тренувальному центрі футбольного клубу "Фламенго" загинуло не менше десяти людей, ще троє постраждали. Про це повідомляють світові агентства Reuters і Associated Press.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що пожежа сталася в гуртожитку, де сплять гравці молодіжного складу бразильського клубу, а пожежники розповіли про те, що жертви ще не опізнані.

Серед них двоє молодих гравців, чотири співробітника бази і чотири офіційних представника. Причини займання на даний момент невідомі.

"Фламенго" є одним з провідних футбольних клубів Бразилії, який за свою історію встиг виховати таких талантів, як Зіко, Леонардо і багатьох інших молодих місцевих талантів.

Нагадаємо, у 2016 році у Колумбії розбився літак з гравцями бразильського футбольного клубу "Шапекоенсе", в якому загинула 71 людина.

Літак розбився в районі міста Ла-Уньон в колумбійському департаменті Антьокія. На борту знаходився майже повний склад "Шапекоенсе", який летів на фінал південноамериканського кубка.

Раніше повідомлялося про те, що нападник, яким цікавилося "Динамо", визнаний мертвим.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі